Re-integratie

Re-integratie

Wij helpen door je te motiveren, ondersteunen en begeleiden om stappen te ondernemen en activiteiten buitenshuis of buiten het gezin te zoeken. Het besef creëren dat (vrijwilligers)werk een zinvolle bezigheid kan zijn in het leven is  hier een onderdeel van.

Onze manier van begeleiden bij het vinden van werk, kenmerkt zich door jou te laten zien wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je hiervan gebruik kunt maken. Samen zorgen we ervoor dat je zo zelfstandig mogelijk jouw eigen leven kunt leven. Daarbij kijken we naar wat je wel kunt en niet naar wat je niet kunt.

We stellen samen een actieplan op waarin jouw doelstellingen worden beschreven en afspraken staan over hoe de begeleiding eruit ziet. Door middel van intensieve begeleiding bij de ontwikkeling van vaardigheden, het oplossen van problemen en het vergroten van zelfredzaamheid verkleinen we de afstand tot het verkrijgen van werk. Dit doen we samen met expertise, enthousiasme en passie.

Maatzorg de Linge

Alle activiteiten van Maatzorg de Linge zijn gericht op het vergroten van de participatie en zelfredzaamheid van cliënten binnen hun gezin of netwerk.